Varmare breddgrader

Det är ganska många av oss seniorer som väljer att flytta utomlands när pensionen äntligen kommer. Och av oss som inte gör slag i saken så är det ändå en stor andel som allvarligt överväger det. Man kan bosätta sig i ett land som Spanien eller Thailand halva året och spendera somrarna i Sverige - det är en dröm som för många faktiskt blri verklighet. 

Lättare än någonsin

Att flytta utomlands är lättare än någonsin. Förr var det knappt möjligt och ett enormt steg från Sverige och alla de man älskar. Idag är det inte särskilt komplicerat och man är inte heller mer än en flygresa bort. Man får pensionspengarna på kontot varje månad och kan ofta leva billigare utomlands än hemma i Sverige. Fördelarna är faktiskt många!

Tryggast möjliga vis

Visst är det visst sjå precis i början, men anlitar man rätt sorts flytthjälp så går även de praktiska bitarna ganska smidigt. Cityflytt är till exempel en flyttfirma som erbjuder flytthjälp för den som ska flytta utomlands - det gäller att välja en med erfarenhet och just Cityflytt hjälper dig från dörr till dörr vid flytt inom Europa. Det är kvalitetsservice, det. Dina grejer transporteras med deras egna lastbilar vilket ökar tryggheten, liksom det faktum att deras egen personal ansvarar för packnig och emballage.

En utlandsflytt gör man inte särskilt många gånger i livet, så det är helt klart värt att göra det på tryggast möjliga vis.

18 Apr 2017