Tryggt växande

Som litet eller medelstort företag är man utsatt. Omkostnaderna för att driva ett bussbolag, eller annat liknande bolag, är stora och marginalen för att göra god vinst är inte så stor. Man måste givetvis har rätt marknadsföring, samt erbjuda tjänster som folk vill ha, men man måste i regel ha mer än så. Man måste ha rätt folk ombord.

Mer tid till din affärsidé

Kanske har man sin egen administratör anställd i företaget, men är det tillräckligt litet så finns inte ekonomiskt utrymme för en fast ekonomianställd. Då får man antingen dra lasset med allt pappersarbete själv, eller leasa ut uppgiften till en professionell redovisningsbyrå. Som tur är så finns det idag en hel del kompetenta redovisningsbyråer, bland annat n redovisningsbyrå i Malmö som heter A Invest & Consulting. Denna firma är den nya tidens redovisningsagent som erbjuder alla klassiska tjänster - men också mycket mer därtill. A Invest & Consulting ställer upp som idéutvecklare, bollplank och fakturabelånare när krisen kräver. Det är en kumpan man kan luta sig mot i vått och torrt. Det bästa av allt: du sfår som entreprenör väldigt mycket mer tid över åt att utveckla din affärsidé!

Redovisning plus

A Invest & Consulting håller till i Malmö, så har du turen att bedriva verksamhet i den södra delen av landet så kan du kontakta dem för att ta del av deras tjänster - i den utsträckning du önskar såklart. Annar finns det fler bra redovisninsbyråer i Sverige. Man gör sig själv en björntjänst genom att snåla på denna typ av hjälp. Tiden och energin man själv lägger på bokföringsuppgifterna kan användas till något mycket mer kreativt och - i längden - lönindrivande.

 

30 Oct 2016