Privatlån hos Bank Norwegian

Du som privatperson kan låna pengar hos Bank Norwegian, ett så kallat privatlån eller blancolån. Du kan låna mellan 5 000 och 400 000 kronor och det krävs ingen säkerhet i fast egendom eller annat. Du kan dessutom använda pengarna du lånar till precis vad du vill. Ansökningsprocessen för ett Bank Norwegian privatlån är enkel och görs smidigt via deras hemsida. Du fyller i den summa du vill låna, dina personuppgifter och din e-post samt identifierar dig med hjälp av bank-ID. Du kommer därefter direkt få ett erbjudande på skärmen som du kan välja att acceptera eller neka. Du kan sedan följa hela processen via ”mina sidor”. Det kan vara så att du behöver komplettera din ansökan med anställningsbevis eller annat, men tack vare ”mina sidor” kan du hela tiden se hur långt processen har kommit och vad det är du behöver komplettera med. När ansökan är fullständig tar det mellan 0-2 dagar innan ditt lån betalas ut till ditt konto.

Vem får ta ett privatlån?

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • Du får inte ha betalningsanmärkningar
  • Du måste ha varit folkbokförd i Sverige i minst 36 månader

Utöver detta, så genomförs alltid en kreditprövning på personen som söker. För att öka chanserna att få ett lån, så kan du fylla i en medsökande. Att söka ett privatlån med en medsökande kan dessutom resultera i att du får ett högre lånebelopp och en lägre procentsats.

Genom att låna pengar från Bank Norwegian kan du lösa andra lån, som är mindre och dyrare. Redan i ansökningsprocessen kan du fylla i om du avser betala av andra lån. Bank Norwegian kan sedan hjälpa dig lösa dessa skulder och för sedan över resterande summa på ditt konto.

Bank Norwegian som företag

Bank Norwegian har funnits i Norge sedan 2007. Här i Sverige har de funnits sedan 2013. Bank Norwegian AS är ett dotterbolag som är helägt av Norwegian Finans Holding ASA. De är en internetbank som är för privatpersoner. Hos Bank Norwegian kan du ta ett privatlån eller ansöka om ett kreditkort på 100 000 kronor utan årsavgift.

19 Sep 2015