Nordendäck – när du behöver billiga sommardäck

Går du i tankarna att införskaffa dig billiga sommardäck så är det Nordendäck du ska besöka. Här hittar du sommardäck, vinterdäck, fälgar och kompletta hjul. Du får sommardäck som håller hög kvalitet, men till låga priser. Nya sommardäck ska ha ett mönsterdjup på cirka 8-9 mm och att använda sommardäck med ett däckmönster under 1,6 mm är inte lagligt. Du måste ha sommardäck på bilen från den 16 april och fram till den 1 december, då det är dags för vinterdäcken att sättas på.

Billiga sommardäck online

Nordendäck har ett stort utbud av både sommardäck och vinterdäck till personbilar, lastbilar, lätta lastbilar, SUV och motorcyklar. Se till att välja de däck som passar din bil allra bäst. Din bils instruktionsbok kan tala om för dig vilken storlek du behöver till just din bil. Hos Nordendäck kan du välja mellan flera olika kända tillverkare av sommardäck:

  • Nokian
  • Michelin
  • Continental
  • Goodyear

När du köper dina billiga sommardäck hos Nordendäck så kan du välja att få dem levererade till någon av deras samarbetspartner son de har på flera platser runt omkring i Sverige. Där kan du även få hjälp med att sätta på dem på bilen.

Vårda dina sommardäck

Även om du kan köpa billiga sommardäck hos Nordendäck så är det bra att ta hand om dem så att de håller så länge som möjligt. En viktig sak är att du då och då kollar lufttrycket i dina däck eftersom att fel tryck i dem kan göra att de slits snabbare, samt att körförmågan även blir sämre. Se till att rengöra dina däck och då på rätt sätt. Använd en mjuk svamp och ett bilschampo som är milt. När du inte använder sommardäcken så se till att förvara dem rätt, gärna svalt och mörkt.

11 Dec 2014