Investera i utemöbler

Det finns väl nästan inget bättre än att sitta utomhus i ett par sköna utemöbler när våren och sommaren kommer? Om dina gamla möbler har sett sina bästa dagar så ska du besöka WeGot.se och investera i nya trädgårdsmöbler. Du hittar utemöbler för alla smaker och för alla sorters uteplatser. Om du har en balkong eller en uteplats med begränsat utrymme så är det bra att satsa på ett mindre set, så som ett caféset eller liknande. Har du större yta, en altan, eller en trädgård, så kan du satsa på större grupper, med kanske både soffor, fåtöljer och solsängar.

Möbler i olika material

WeGots utemöbler finns i flera olika material. Välj mellan:

  • Konstrotting
  • Trä
  • NonWood
  • Betong

Hos WeGot kan du välja det material du tycker bäst om, men tänk på att om du väljer trämöbler, så är det bra att olja in dem. Du hittar produkter för att ta hand om dina trädgårdmöbler hos WeGot.

Butik eller online

Du kan välja mellan att antingen handla alla dina möbler direkt på WeGots hemsida, och du får dem levererade hem på bara ett par dagar. Dock kan du om du vill åka till Malmö, Skåne och besöka deras 1200 kvm stora butik som de har där. I anslutning till butiken hittar du även deras lager, som är på hela 10 000 kvm och innehåller 90 % av alla varor som de erbjuder. Det gör att du oftast omgående kan få med dig de möbler som du köper hos WeGot.

Tips och råd när det gäller att handla möbler

På Privatekonomisidan.se får du goda tips och råd om vad du ska tänka på när du köper möbler. Både de du har inne och de du ska ställa på uteplatsen. Tänk långsiktigt och tänk kvalité!

21 Sep 2015