Håll rent och snyggt med avfallskärl

Om du arbetar på ett lager eller på en verkstad så vet du även det att det ofta blir mycket skräp och avfall under tiden du jobbar. Detta tar upp plats, är i vägen och gör att ditt arbete till slut blir väldigt oorganiserat. Genom att besöka avfallskärl.se kan du hitta avfallskärl som passar era behov. Kärl som gör att ni kan hantera ert avfall på ett bra sätt, men även på ett miljövänligt sätt. Lagergiganten vet vad det krävs för olika former av avfallskärl för olika sorters avfall. Du kan köpa dessa kärl, som är tillverkade i polyetylen, i flera olika storlekar.

Effektivisera avfallshantering med en tippcontainer

För att ytterligare kunna göra er avfallshantering effektiv så är det bra att investera i en tippcontainer En tippcontainer från Lagergiganten är utformad så att de ska kunna hantera stora volymer av avfall och skräp på ett säkert sätt. Du kan tömma dem både manuellt och automatiskt. De tippcontainers som finns erbjuds i bland annat följande storlekar: 

  • 1600 L
  • 3000 L
  • 2500 L
  • 2000 L
  • Mindre varianter mellan 300 L- 1100 L

Lagergigantens avfallskärl finns även i flera olika färger så som grön, röd, blå orange och grå. De erbjuder dessutom tillbehör till tippcontainers så som plant lock, gaffellåsning och mycket annat.

Har du ett lager eller en verkstad så är det bra att investera i både avfallskärl och tippcontainers. Vilken storlek just du behöver avgörs av hur mycket avfall ni producerar per vecka. Du kan få hjälp med inköp av dessa produkter genom att kontaktas kundtjänst. Där kan du även få svar på alla dina frågor du kan tänkas ha när det kommer till avfallskärl, tippcontainers och tillbehör. Se till att få mer plats och yta, samt en miljövänlig arbetsplats genom att börja hantera avfallet på rätt sätt.

12 Dec 2014