Gör reklam för ditt företag

Oavsett vad för företag eller verksamhet man bedriver så är reklam ofta viktigt för att nå ut och sprida sitt budskap. Reklam är ett onekligen brett begrepp som täcker allt från enkla affischer till avancerad webbteknik. Idag ska vi prata om mer fysisk reklam, sådan folk möter när de rör sig ute i samhället, närmare bestämt beachflaggor.

Vad är en beachflagga

En beachflagga är en tunn, temporärt uppställd flagga med ett budskap på display, ofta en företagslogga, en symbol eller en slogan som väcker intresse. En beachflaga kan stå lite var som helst, inte bara på stranden, även om de är vanliga där. Beachflaggor syns mycket ute på mässor, events och utställningar och fyller både reklamsyfta och visst dekorsyfte.

Säg att du driver en verksamhet, till exempel ett bussbolag, och du vill att folk ska få upp ögonen för dina tjänster. kansek vill du marknadsföra en ny attraktiv resa, eller så vill du bara vidga ditt varumärke i allmänhet. Om du då ställer upp några beachflaggor på ett väl valt event så kommer väldigt många människor att lägga ditt företag på minnet.

Fördelar med beachflaggor

Några av fördelarna med beachflaggor är dels att de är enkla att beställa och montera upp och ner och man väljer själv form och design. Det finns mcyket man kan göra med en beachflagga om man bara låter fantasin flöda litegrann. Beachflaggor är ett suveränt sätt att nå ut lokalt.

Visst har du själv sett beachflaggor ute? Fångar de inte ens uppmärksamhet? Vad tycker du?

31 May 2016