En bil är ett måste

När man har ett företag med bussar så kan det tyckas att det är buss man bör åka. Dock måste även en busschaufför ta sig till och från jobbet på något sätt. Har man nära funkar ju cykel eller så använder man sig av kollektivtrafiken. Dock är det ofta så att de allra flesta har behov av en bra bil. Även för tillfällen som inte är att ta sig till jobbet. En vän till mig har handlat sin bil på Jonsson Bil. Denna bilfirma ligger i Nasta, strax utanför Örebro. Jonsson Bil är auktoriserade återförsäljare för Peugeot samt att de även har begagnade bilar. Min vän bor strax utanför Örebro så för honom var det ett enkelt val att köpa sin bil hos dem. Även du som inte bor där, kan mycket väl besöka dem för att skaffa en bil. Du kan ju enkelt ta dig hem sedan efter att du köpt den!

Serva bilen hos Jonsson

Om du bor i Örebro så kan du utöver att köpa en bil från detta företag även få ta del av deras övriga service. De erbjuder bland annat;

  • Serviceverkstad
  • Plåtverkstad
  • Reservdelar
  • Däckhotell

Se till att skaffa Peugeot-kortet, om du köper en Peugeot. Med det kortet kan du dela upp din betalning om det skulle behövas. Du kan även lagra dina däck på deras däckhotell, både sommar och vinterdäck. Om du har behov av reservdelar så har Jonsson Bil även detta att erbjuda.

21 Jan 2016