Brasilien och Amazonas

www.inca.se är sidan du ska besöka om du har en längtan till Brasilien och Amazonas Brasilien som är störst i Sydamerika har mycket att erbjuda, från karneval i Rio de Janeiro till fantastiskt kultur och arkitektur. Halva Brasiliens yta täcks av Amazonas regnskogar. Här finns det mängder av flora och fauna som troligen är den artrikaste i världen. Än idag har man inte kartlagt alla arter som lever där. Brasilien är landet som samba kommer från liksom kampsporten Capoeira. Pelé, en kultfigur inom fotboll kommer även han härifrån. Med Inca Tours kan du uppleva Brasiliens alla vinklar och vrår. Brasilien är idag ett av världens snabbaste länder inom utveckling och de erbjuder internationella sportevenemang likväl som ett land som man inte vill lämna när man väl besökt det.

Mäktiga Brasilien

Inca Tours erbjuder en innehållsrik resa till Brasilien och du får bland annat uppleva:

  • Corcovado, Jesusstatyn och sen middag med Sambashow
  • Stadsrundtur med besök på Sockertoppen
  • Utflykt till Iguazúfallen
  • Dagsutflykter till fots och med kanot genom Amazonas

Resa Amazonas kan även erbjuda ett äventyr utöver det vanliga. I en artikel på Aftonbladet kan du läsa om alligatorjakt och farliga djur du kan träffa på i regnskogen.

Boka en resa med Inca Tours

Brasilien är ett land som är perfekt att resa till, året om. Med Inca Tours kan du boka en resa hit som passar dig. Du hittar alla deras resor till Brasilien på deras hemsida. Dessutom erbjuder de andra resor inom Sydamerika och Latinamerika. Inca Tours har varit specialister på denna del av världen ända sedan 1984 och du kan känna att du är i trygga händer med dem. Alla resmål som de erbjuder finns det personliga erfarenheter av och du kan få många goda tips och råd på hur du skräddarsyr en egen resa.

26 Aug 2015