Pyret & Snäckan erbjuder barnvagnar

Något som du/ni måste investera i när ni ska ha barn är barnvagnar. Eller ja en barnvagn räcker ofta gott till det första barnet och är det en vagn med hög kvalitet så kommer den att kunna användas på barnen som kommer efter. Pyret & Snäckan erbjuder vagnar med just hög kvalitet och har dessutom höga kvalitetskrav på de vagnar de tar in i sitt sortiment. Det gör att de inte har ett jättestort utbud med jättemånga vagnar, men det garanterar dig att de vagnar du väljer mellan är av mycket god kvalitet.

Produkter hos Pyret & Snäckan

Pyret & Snäckan har utöver barnvagnar från flera märken så som Bugaboo Donkey, Tako, Trille och Mountain Buggy även produkter så som;

 

  • Bilbarnstolar
  • Gravidbälten
  • Bältesstolar
  • Produkter från Babybjörn
  • Övriga produkter inom mata, skötbäddar, filtar, babyvakter, hygien och mycket mer

Pyret & Snäckans mål är att erbjuda de allra bästa produkter till alla barnfamiljer. Så utöver att ha de allra bästa produkterna för barnfamiljer så erbjuder de er även en produktgaranti på 1-2 år på barnvagnar och annat. Ni har även en ångerrätt på 30 dagar om ni inte känner er helt nöjda. Något som är smidigt med Pyret & Snäckan är att det är enkelt att beställa alla produkter ni behöver direkt på nätet. Sedan får ni det ni beställt levererat hem snabbt och smidigt.

Pyret & Snäckans tre nyckelord eller ledord är kvalité, god service och snabba leveranser. Oavsett vad du behöver så kan Pyret & Snäckan hjälpa till med det. Det är enkelt att nå dem både via mail och telefon. Eftersom de vill vara din personliga babybutik, så ska du inte tveka att höra av dig till dem om du känner att du har frågor eller undringar kring deras barnvagnar eller övriga produkter..

5 dec 2014